Jakub Štáfek Box / Jakub Stafek Vyzval Na Souboj Jona Marianka Extra Cz / Ten se ke svému prvnímu profi zápasu v boxu postavil osmnáctiletému talentovi štěpánu vrbovi.

Herec jakub štáfek má za sebou úžasnou noc. Od sportu si teď na chvíli odpočine, ale jen v tom aktivním slova smyslu. Boxovat jsem začal, abych utekl před holkama. Štáfek si rozhodně ostudu neudělal a nakonec se mohl radovat z vítězství 2:1 na body. To ale gáboru borárosovi (29) nebránilo v tom, aby v kleci poklekl před dlouholetou partnerkou monikou jákliovou a před narvanou arénou ji požádal o ruku.

A teď mma zápasník, který soupeře při premiéře v oktagonu knokautoval už po 69 vteřinách. Jakub Stafek Cyto Cz
Jakub Stafek Cyto Cz from cdn.myshoptet.com
Jenže odnesl to zlomeninou ruky! Už před soubojem se štěpánem vrbou věděl, jaký program ho čeká dál. Pro štáfka se bude jednat už o druhý zápas pod hlavičkou organizace oktagon mma, v tom prvním knockoutoval svého soupeře petera benka hned v prvním kole. Štáfek si rozhodně ostudu neudělal a nakonec se mohl radovat z vítězství 2:1 na body. Měl za sebou další bolestivou porážku, jeho obličej byl celý od krve. Herec a bojovník jakub štáfek k zápasu mezi šestnácti provazy nejprve vyzýval youtubera jona mariánka, ten však odmítl. box prostě není legrace a i rány, které zasadíte soupeři, hodně bolí. Herec a bojovník jakub štáfek k zápasu mezi šestnácti provazy nejprve vyzýval youtubera jona mariánka, ten však odmítl.

Herec a bojovník jakub štáfek k zápasu mezi šestnácti provazy nejprve vyzýval youtubera jona mariánka, ten však odmítl.

Oblíbený herec vyhrál 2:1 na body. Načítají se informace o videu…. Populární mladý herec jakub štáfek (28), kterého znáte především z nekonečného seriálu ulice, kde se dlouhých třináct let objevoval jako matěj jordán, sice na pár měsíců ze seriálu zmizel, teď se ale za dramatických okolností vrátil zpět. Herec a bojovník jakub štáfek k zápasu mezi šestnácti provazy nejprve vyzýval youtubera jona mariánka, ten však odmítl. Už před soubojem se štěpánem vrbou věděl, jaký program ho čeká dál. Ve vyrovnaném souboji nakonec porazil štěpána vrbu. Už před soubojem se štěpánem vrbou věděl, jaký program ho čeká dál. Boxovat jsem začal, abych utekl před holkama. Herec a bojovník jakub štáfek k zápasu mezi šestnácti provazy nejprve vyzýval youtubera jona mariánka, ten však odmítl. Od sportu si teď na chvíli odpočine, ale jen v tom aktivním slova smyslu. Pro štáfka se bude jednat už o druhý zápas pod hlavičkou organizace oktagon mma, v tom prvním knockoutoval svého soupeře petera benka hned v prvním kole. Výhodou v chystaném boji pro něj může být to, že nad borárosem má výškovou převahu a. jakub štáfek má za sebou boxerskou premiéru, která proběhla v pražské lucerně a byla úspěšná.

V pražské lucerně se konal tradiční předsilvestrovský galavečer profesionálního boxu a k1. Tu mu museli dokonce zasádrovat! Máma šílela, že jsem se zbláznil, říká štáfek o boxu se slovenským rváčem. „jenom vlézt do klece bylo." Pro štáfka se bude jednat už o druhý zápas pod hlavičkou organizace oktagon mma, v tom prvním knockoutoval svého soupeře petera benka hned v prvním kole.

box prostě není legrace a i rány, které zasadíte soupeři, hodně bolí. Galerie Stafek Z Ulice Po Triumfu V Kleci Ale Jo Trefil Jsem Ho Dobre Foto 1 Ahaonline Cz
Galerie Stafek Z Ulice Po Triumfu V Kleci Ale Jo Trefil Jsem Ho Dobre Foto 1 Ahaonline Cz from s.cncenter.cz
jakub štáfek vybojoval své první vítězství v boxuzápas skončil těsně na body 2:1pro více videí. Slovenská sexbomba neváhala a zápasníkovi, který si říká „bestie", řekla okamžitě své ano! Oblíbený herec vyhrál 2:1 na body. "míč je na tvé straně @jonmarianek69 @ondrejnovotny @oktagonmma #fightlife #challenge #mma #or #box…" Letí totiž do zámoří, kde se bude jako divák účastnit tradičního zápasu nhl pod. jakub štáfek sice odešel ze svého prvního profesionálního boxerského zápasu jako vítěz, za svůj výkon ale zaplatil vysokou cenu. Sáhl jsem si na dno, jsem dojatý, řekl. jakub štáfek má za sebou boxerskou premiéru, která proběhla v pražské lucerně a byla úspěšná.

Herec jakub štáfek má za sebou úžasnou noc.

Štáfek si rozhodně ostudu neudělal a nakonec se mohl radovat z vítězství 2:1 na body. box prostě není legrace a i rány, které zasadíte soupeři, hodně bolí. Za soupeře měl osmnáctiletého talentovaného boxera štěpána vrbu a zápas byl vypsaný nezvykle na 4 kola. Slovenská sexbomba neváhala a zápasníkovi, který si říká „bestie", řekla okamžitě své ano! V pražské lucerně sklidil potlesk po své vítězné premiéře v ringu. Pro štáfka se bude jednat už o druhý zápas pod hlavičkou organizace oktagon mma, v tom prvním knockoutoval svého soupeře petera benka hned v prvním kole. Už před soubojem se štěpánem vrbou věděl, jaký program ho čeká dál. Letí totiž do zámoří, kde se bude jako divák účastnit tradičního zápasu nhl pod. Načítají se informace o videu…. Sáhl jsem si na dno, jsem dojatý, řekl. A je tady další výzva. jakub štáfek sice odešel ze svého prvního profesionálního boxerského zápasu jako vítěz, za svůj výkon ale zaplatil vysokou cenu. Už před soubojem se štěpánem vrbou věděl, jaký program ho čeká dál.

„jenom vlézt do klece bylo." V pražské lucerně sklidil potlesk po své vítězné premiéře v ringu. Jenže odnesl to zlomeninou ruky! Herec jakub štáfek, který je velkým fanouškem bojových sportů a sám si vyzkoušel duel v kleci i v klasickém boxu, vyzval na souboj pod hlavičkou oktagonu mladého, výstředního youtubera jona marianka. A teď mma zápasník, který soupeře při premiéře v oktagonu knokautoval už po 69 vteřinách.

Svou kariéru v ringu herec jakub štáfek odstartoval v roce 2018 v pražské lucerně na tradičním předsilvestrovském galavečeru profesionálního boxu a k1. Jakub Stafek Seznam Cz
Jakub Stafek Seznam Cz from img.obrazky.cz
Letí totiž do zámoří, kde se bude jako divák účastnit tradičního zápasu nhl pod. Herec a bojovník jakub štáfek k zápasu mezi šestnácti provazy nejprve vyzýval youtubera jona mariánka, ten však odmítl. Od sportu si teď na chvíli odpočine, ale jen v tom aktivním slova smyslu. Rány v ringu rozdával s takovou vervou, že si poranil pravou ruku. A je tady další výzva. Máma šílela, že jsem se zbláznil, říká štáfek o boxu se slovenským rváčem. Měl za sebou další bolestivou porážku, jeho obličej byl celý od krve. Sáhl jsem si na dno, jsem dojatý, řekl.

jakub štáfek má za sebou boxerskou premiéru, která proběhla v pražské lucerně a byla úspěšná.

jakub štáfek sice odešel ze svého prvního profesionálního boxerského zápasu jako vítěz, za svůj výkon ale zaplatil vysokou cenu. Rány v ringu rozdával s takovou vervou, že si poranil pravou ruku. Ve vyrovnaném souboji nakonec porazil štěpána vrbu. Výhodou v chystaném boji pro něj může být to, že nad borárosem má výškovou převahu a. box prostě není legrace a i rány, které zasadíte soupeři, hodně bolí. Tu mu museli dokonce zasádrovat! A teď mma zápasník, který soupeře při premiéře v oktagonu knokautoval už po 69 vteřinách. Já jsem tě taky neznal, nicméně jsem si tě v poslední době trochu nastudoval. Od sportu si teď na chvíli odpočine, ale jen v tom aktivním slova smyslu. Za soupeře měl osmnáctiletého talentovaného boxera štěpána vrbu a zápas byl vypsaný nezvykle na 4 kola. Slovenská sexbomba neváhala a zápasníkovi, který si říká „bestie", řekla okamžitě své ano! Pro štáfka se bude jednat už o druhý zápas pod hlavičkou organizace oktagon mma, v tom prvním knockoutoval svého soupeře petera benka hned v prvním kole. Jakuba štáfka čeká akční začátek roku 2022.

Jakub Štáfek Box / Jakub Stafek Vyzval Na Souboj Jona Marianka Extra Cz / Ten se ke svému prvnímu profi zápasu v boxu postavil osmnáctiletému talentovi štěpánu vrbovi.. Boxovat jsem začal, abych utekl před holkama. V boxerském zápase se utká se slovenským mma zápasníkem gáborem borárosem. A teď mma zápasník, který soupeře při premiéře v oktagonu knokautoval už po 69 vteřinách. Máma šílela, že jsem se zbláznil, říká štáfek o boxu se slovenským rváčem. Už před soubojem se štěpánem vrbou věděl, jaký program ho čeká dál.